Denne bloggen er gammel

Alle innlegg er flyttet til min nye reiseblogg på wordpress.com.

torsdag 1. mai 2014

London med barn

Big Ben og parlamentsbygningen sett fra Westminster Bridge

Påskeferien 2014 gikk til London sammen med våre to barn på 7 og 9. Vi bodde i en leilighet i Bermondsey på sørsiden av Themsen, kun få minutters gange fra Tower Bridge. Vi fikk med oss mye moro både for barn og voksne. En ting vi erfarte er at sightseeing blir mye mer spennende for barn hvis de utstyres med hvert sitt kamera.

London Eye

Det store pariserhjulet var nærmest selvskreven på agendaen. Enda vi bodde kun noen kvartaler unna The Shard, Europas høyeste bygning (som vi ikke dro til).

The making of Harry Potter

Warner Bros sitt studio i Watford hvor mye av Harry Potter-filmene ble spilt inn ligger en times busstur utenfor London. Det er gjort om til et opplevelsessenter for store og små filmnerder. Både morsomt og lærerikt.

Tower of London

Wilhelm Erobreren sin festning har gjennom historien blitt mest kjent for sine celebre fanger og avkappede hoder, men også kronjuvelser og kongers rustninger.

Madame Tussauds

For de fleste av oss den eneste muligheten til å ta en selfie sammen med Nicole Kidman eller George Clooney. Hvis man overlever køen.

Sightseeing, shopping og jogging

Flere måter å se London på. Fra taket på en buss, i Oxford Street med lommeboka i handa eller langs Themsen med joggesko.

Mat

Britisk pubmat, italiensk som aldri kommer eller nesten gratis fastfood. Mat må man ha uansett.

Reisen nedover

Hvordan vi valgte å reise.

Hjemreisen

Hvordan vi kom oss hjem igjen.

Oppsummering

Generelt om hvordan vi opplevde byen.
 
Blogglisten