tirsdag 27. mars 2018

Middag på Public Kitchen and Bar

Medium stekt kjøtt skåret i skiver, servert med en gul saus, rotmos og strimler av kinakål.
Andebryst på Public


Dette var Hannes bursdag, så vi unnet oss en litt bedre middag i dag. Vi skulle dessuten rekke en kinoforestilling etterpå, så det måtte ligge sentralt i Hollywood. De fleste spisestedene her er typiske burger og pizzasteder, som Hard Rock Cafe, men Public Kitchen and Bar, er navnet til tross, en litt bedre restaurant.

Vi kom litt før åpningstid, så vi måtte vente litt før vi ble vist et bord. De fleste hovedrettene her lå i prissjiktet 25-30 dollar (før tax). De utvalgte rettene var andebryst * 2, stekt villaks, pasta med langstekt svinekjøtt og en halv kylling. Porsjonene her er mer normale enn vi ellers får i USA, så det var mulig å spise alt.

Inkludert drikke, som var både brus, øl, vin, vann og en drink, kom de 5 rettene på 210 dollar før tips. Ganske så dyrt, men veldig god mat og service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten