søndag 1. april 2018

Middag på Fior d’Italia

Kjøttsaus under et lag med smeltet ost og med parmesan drysset over.
Lasagne, slik Fior d’Italia serverer den.

Kvartalene ovenfor Fisherman’s Wharf er tydelig det italienske strøket i San Francisco. Det er i hvert fall påfallende mange italienske restauranter her, og det er til og med italienske farger på noen av lyktestolpene. I dette området fant vi Fior d’Italia, hvor vi spiste vår siste middag for reisen.

Vi bestilte w lasagne, en ravioli, en coniglio polanta (kanin, til protester fra barna), og en pasta med smør- og ostesaus (høres kjedelig ut, men Brage sa det var godt). Også her spanderte vi på oss dessert, for rettene var ikke så store som vi hadde blitt vant til. Da ble det det karamelisert pære på meg, samt friske bær med krem, bringebærsorbet, choc velvet og tiramisu på de andre. All maten falt i smak og servicen var også god. Kan befale dette stedet.

Regningen kom på 232 dollar, hvor tips var inkludert. Dette inkluderte også en flaske med en meget god Toxqui Zinfandel, 2 brus og en runde med kaffe.

En brunfarget pære som stikker opp fra en fløtesaus i et glass. Dandert med noen jordbærskiver.
Karamelisert pære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten