fredag 5. oktober 2018

Middag på Trattoria La Fiasca

Rødfarget risotto med hvite fløtestriper og strimler av trøffel på toppen.
Risotto, slik La Fiasca serverer den

Vel tilbake i Sirmione hadde vi blitt sultne igjen, og vi gikk rett fra fergen og ut på søken etter et spisested. Ina hadde lyst på risotto, helst uten blekksprut, så vi studerte menyene på stedene vi passerte. Vi stoppet ved La Fiasca, som jeg også hadde sett score tålelig bra på TripAdvisor.

Stedet ligger i en sidegate og lokalet er relativt lite, og vi måtte vente et par minutter før de hadde et ledig bord til oss. Siden risotto må bestilles for to personer var det allerede avgjort hva vi skulle spise. Til å drikke anbefalte de en Valpolicella, som vi tok hvert vårt glass av. Både risottoen, som var tilsatt trøfler, rødkål og bøffelfløte(!), og vinen svarte til forventningene.

Inkludert en flaske med vann og to espresso kom regningen på 48 euro. Halvparten av prisen for gårsdagens middag, men også halvparten så mange retter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten