søndag 15. september 2013

Kokkekurs på hotellet

Vi skulle lage middagen selv i dag, ihvertfall deler av den. Vi ble fordelt på to grupper, hvor den ene skulle lage tagliatelle, og den andre noen toskanske kjeks med mandler (hva det nå heter). Det gikk sånn tålelig greit med matlagingen tror jeg, selv om det er noe klin å kna deig med bare hender. Vi ble litt usikre på om det var denne maten vi fikk servert til slutt, for pastaen ble liggende i det samme rommet mens vi hadde vår faglige bit der etterpå.

Resten av måltidet tok proffene seg av. Det ble en antipasti med ulike typer bruchetta, en primi piatti med vår egen(?) tagliatelle og kjøttsaus, secondi med grillet kylling og ragu, og en slags eggedosis med våre egenbakte kjeks til dessert. De to første rettene var gode, men kyllinger var vanskelig å spise på grunn av mye bein. Desserten var så søt at jeg ikke klarte å spise alt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten