onsdag 11. mai 2011

Tribeca Grill

Grillet andebryst. Hva det grønne er vet jeg egentlig ikke
Den siste kvelden var det ingen felles middag, så en i teamet hadde reservert bord til oss på Tribeca Grill, en restaurant som holdt til i et stort, gammelt lagerhus, og som eies av blandt andre Robert de Niro. Lokalet er stort og til dels støyende. Servicen var god og vi fikk maten mye raskere enn vi hadde blitt vant til, til tross for at vi var nesten 10 personer rundt bordet. Maten var også den klart beste vi hadde spist på hele turen. Min forrett var mozarella på toppen av en lekkert dandert blanding av ruccula og grillet aubergine. Hovedretten var grillet andebryst og desserten var is og sorbet. Prisen for maten, en Brooklyn Lager, en tredjedels vinflaske og en espresso ble rundet av oppover til 100 dollar.

På veien hjem ble det en liten stopp på en støyete bar for å betale 6 dollar for nok en Brooklyn Lager, et ølmerke som kan anbefales til de som i likhet med Monty Python mener at Budweiser er som å elske i en kano - fucking close to water.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten