mandag 22. juli 2013

Hjemreisen

Splitter ny Dreamliner klar til å ta oss hjem

Tid: 16.juli - 2013, kl.13:50
Sted: På flyet, over Biscayabukta

I dag var det bare å stå tidlig opp og få de siste tingene våre ned i koffertene våre, før vi tok farvel med vertskapet vårt og satte oss i bilen. Veien mot Malaga har etter hvert blitt kjent for oss, og vi fant greit frem til flyplassen. Litt vanskeligere ble det å finne ledig parkering da vi skulle returnere bilen, men det gikk til slutt det også. Da ble vi møtt av fyr som mottok nøklene, tok et raskt blikk på bilen og så at alt er i orden. Dealen til GoldCar er at man ikke behøver å fylle tanken før man leverer den. Et solid beløp på 116 euro for diesel er lagt på leieprisen. Tanken vår var nesten tom, så jeg tror vi fikk utnyttet dealen godt likevel.

Etter mye gåing og mange heiser kom vi etterhvert frem til terminalen, sjekket inn koffertene og kommet oss gjennom sikkerhetskontrollen. Innsjekkingen her skjer fortsatt på gamlemåten, så det var en del kø.

Jeg savner litt av tiden fra før euroen, da man sto midt i en taxfree-butikk som med masse penger i fremmed euro som rett og slett måtte brukes opp. Ettersom vi skal til Italia om ikke så lenge har vi ikke lenger den unnskyldningen. Men det hindret oss ikke i å svi av nesten 100 euro på en cava, noe ost, masse spekemat og uante mengder sjokolade. Deler av alkoholkvota fyllte vi med et par vinflasker fra den lokale Mercadonaen i Sabinillas i går.

Flyet vårt er Norwegians nye Dreamliner, noe som ga oss en sjelden grunn til å glede oss til hjemreisen. I tillegg til at flyet er større og har mer behagelige seter, er den største forskjellen underholdningssystemet, med skjermer foran hvert sete. Slik man er vant til hvis man har fløyet over atlanteren. Det varte og rakk før systemet ble skrudd på, så hvis man ønsker å se hele Ringenes Herre triologien bør man satse på en lengre reise.

Noen sovenirer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten