søndag 10. juli 2016

Middag på Enoteca Enos

Tynnskåret kyllingkjøtt med broccoli, skiver av gulrøtter og saus i forgrunnen.
Tagliata di pollo

Siste kvelden vår i Italia gikk vi nok en gang mot gamlebyen for å spise middag. Vi stoppet opp utenfor et sted vi ikke hadde lagt merke til tidligere, like utenfor den delen av byen som var sperret for biler. Ved første blikk kunne den se litt brun og innrøkt ut, men vi lot oss likevel friste til å spørre om de hadde et bord til oss.

 

Vi hadde gått litt lei av at alle restaurantene hadde nesten like menyer, men denne menyen var mer spennede. Virker som de hadde gjort sin egen vri på ting her. Maten skulle også vise seg å være mer moderne i uttrykket.

Tykke skiver med kylling over salat- og tomatbiter.
Kyllingsalat.

 

Ina spiste en tagliata di scottona og jeg tagliata di pollo. Dette var tynnskårede skiver av henholds okse og kylling. Begge rettene var utrolig gode. Tillegg bestilte vi begge pommes frites, som ogå her var håndskåret, i motsetning til den halvfabrikerte chipsen vi vanligvis får. Brage spiste spaghetti bolognese og Ylva en kyllingsalat.

 

Vi unnet oss også dessert denne kvelden. Ylva tok en terte med vaniljekrem, noe hun har blitt veldig glad i mens vi har vært her. Brage fikk en fruktkomposisjon, og jeg spiste en pistasjkrem. Alle dessertene ble servert med diverse sauser og smuldredeig.

 

Til å drikke hadde vi to spritz aperol, to glass rødvin, fire brus/iste og to kaffe. Regningen kom på 122 euro, noe som ble en av våre dyreste middager. Men vi bestilte ganske mye, og maten var den beste vi hadde spist her nede.

 

Grønn krem dekket av sjokolade. Frukt i bakgrunnen.
Pistasjkrem.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten