fredag 1. mai 2015

Hjem igjen (høsten 2014)

På veien tilbake til Malaga.


Tid: Fredag 3. oktober 2014, kl 15:40
Sted: På flyet over Spania

Ferie er noe slit. Alle batterier man har fått ladet opp i løpet av en sydentur tømmes i løpet av turen hjem. Ulempen med å låne en leilighet er at det er god skikk å vaske seg ut, og når man må kjøre to vaskemaskiner for å få vasket sengetøy og håndkleder er jeg glad vi ikke skulle rekke et tidligere fly.

Men vi fikk nå gjort det vi skulle, stappet bagasjen inn i bilen og levert nøklene til en annen beboer som skal gi dem videre til neste leietaker. Vi kom oss avgårde litt etter skjema, så det gikk fort langs motorveien nordover til Malaga.

Det gikk greit å få levert bilen, og vi kom oss etterhvert til teminalen og sjekket inn bagasjen. I motsetning til i Gøteborg måtte barnevogna sjekkes inn i en egen skranke. Litt kluss hadde vi med å finne frem i den store og ikke alt for godt skiltede terminalen, og som vanlig er det ekstra styr i sikkerhetskontrollen med en baby på armen. Vi måtte dessuten vente litt ekstra mens de kontrollerte tåteflaskene til Ask.

Da vi var gjennom kontrollen hadde vi ikke mer enn tiden av veien til gaten, så taxfree-butikken fikk være i fred for oss, til tross for at vi måtte gå mellom alle butikkhyllene for å komme til gatene. En av tingene som gjør Ryanair mer rigide enn andre flyselskap er at de angivelig stenger gaten en halv time før take-off. Det hjelper dem sikkert med å holde rutetiden, men det er stressende for passasjerene. Det gjør at man burde beregne nesten en halvtime ekstra når man skal fly med Ryanair. Uansett, da vi kom til gate litt over den tiden gaten skulle stenges, var køen fortsatt lang og veldig treg.

Nå er vi vel oppe i lufta, og i skrivende stund trolig over Tyskland. Vi har nettopp inntatt en sen lunsj som både var dyrere og dårligere enn de fleste vi har fått på bakken. En episode med en plutselig syk Ylva gikk heldigvis like fort over som det kom, og takket vært en plastpose som egentlig var ment til bleier unngikk vi en større katastrofe. Nå har to av barna nesa nede i hver sin iPad, men den tredje har nesa inne i en pupp. 2 timer til med litt stiv rygg, så lander vi i Gøteborg for en 3 timers biltur hjem. Håper taxfree'n på Gøteborg City også er åpen for passasjerer som lander...

Epilog:
Det var den ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten