lørdag 16. mai 2015

Middag på Midas


Bilde av en tallerken med mye saus, litt kjøtt og noen grønne bønner.
Oksehale i peanøttsaus.

Vårt siste måltid i Manila ble inntatt på en restaurant i hotellet og casinoet Midas. Det hadde en mer formell stil enn noe sted vi hadde spist tidligere, og enkelte av oss følte nok at vi ikke helt traff kleskoden.

Menyen varierte mellom internasjonale retter, lokale retter og asiatiske retter. Jeg tok en oksehale i peanøttsaus fra den lokale menyen. Den ble servert med en krydderpasta som skulle blandes med sausen for å gi mer smak, men jeg ble advart mot å blande den for sterk. Det var god mat, men servicen sto ikke helt i stil med restaurantens fasade. Kelnerne rotet med bestillingene og unnlot konsekvent å spørre om hva vi skulle drikke.

Til tross for den stive fasaden var prisene heller ikke her avskrekkende. De fleste hovedrettene lå på rundt 300 - 500 pesos. Det er nok generelt billig å spise ute i Filippinene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten