onsdag 30. mars 2016

Manchester Grand Hyatt Hotel

The Hyatt er et stort hotell med to tvillingtårn som setter sitt tydelige preg på San Diegos skyline. Grunnen til at vi valgte dette hotellet er at det er her selve konferansen ble holdt. Ellers ville vi valgt noe i en mer beskjeden prisklasse, selv om det er arbeidsgiver som betaler. Man får den service og kvalitet man betaler for, selv om et par ting virket litt merkelige. Blant annet fant vi en krøllete papirlapp i vasken da vi kom, noe som fikk oss til å stusse litt over renholdet. En annen ting var at stikkontakten var gjemt bak en tung skrivepult, slik at det var vanskelig å plugge til pc'en. Dusjen tok det også litt tid før vi fant ut av, da det kun er en hendel, og man må skru på fullt trykk før man kan stille inn varmen.

Men dette er egentlig småplukk. Frokost var ikke inkludert for vår del, da vi syntes et tillegg på 20 dollar per pers per døgn ble for drøyt. Man finner enkelt frokost i Seaport Village, på Starbucks i The Headquarters like ved siden av, eller man kan kjøpe i butikken og ha maten i kjøleskapet på rommet.

To stoler foran et vindu med storslått utsikt.
Helt grei utsikt fra rommet vårt.

Vi hadde betalt litt ekstre for utsikt, og for en utsikt vi fikk! Vi kunne se nordover langs San Diego Bay, over USS Midway og seilskutene. Lenger borte kunne vi se (og høre) flyplassen.

Hotellet har en drøss av fasiliteter, og vi var ikke i nærheten av å prøve alle. Det er minst to svømmebasseng, et spa, helsesenter, butikker, pub, restauranter og ikke minst en bar i øverste etasje. Konferanseområdet var i andre og tredje etasje, med et tilnærmet ubegrenset antall møterom.

En stor, stor hall.
Hotellets lobby.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten