onsdag 30. mars 2016

Middag på Ocean Pacific Grille

Salat med noen gule strimler på toppen.
Papaya green salad til forrett.

Da kvelden falt på tok vi turen til Gaslamp Quarter og gikk inn på Ocean Pacific Grille (sic), en asia-inspirert restaurant vi hadde hørt skulle være god. Det er et livlig lokale hvor det kan være vanskelig å føre en stille samtale, det gjelder nok for de fleste steder her omkring.

To stykker med kjøtt på en avlang tallerken.
Pork belly. Godt, men for små posjoner.

Menyen byr på noen 3-retters kombinasjoner til 33 dollar. De fleste av oss spiste grønn papayasalat til forrett, bortsett fra en som heller valgte skalldyrsuppe. Til hovedrett valgte vi gutta pork belly, som smakte vanvittig godt, men som burde vært i litt større posjoner. Damene derimot, som valgte short rib og laks, fikk langt mer macho størrelser på siner retter. Desserten var chocholate dome, en morsom rett med sjokolade som dekker en krem blandet med pasjonsfruktgele.

Med diverse glass med lokalt øl og tynn kaffe, endte regningen på ca 100 dollar per par.

En kuppel med sjokolade med vaniljesaus og en blomst.
Chocholate dome, you'll never know what's inside.

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten