tirsdag 28. april 2015

Lunsj på Mi Cortijo

Utenfor Mi Cortijo

Det har hendt oss litt for ofte at halve dagen blir spolert fordi vi spiser lunsj på feil sted. I dag skjedde det igjen.

Det var etter at vi hadde parkert bilen og skulle til å gå ned til Casares at vi ble desperate etter mat. Ikke langt fra der vi parkerte var det to restauranter. Vi valgte den som så mest velstelt ut og hadde den fineste utsikten over byen. Det var dagens største tabbe.

Det hører til historien at vi var uheldige med tidspunktet. Det virket som et stort reisefølge krevde mesteparten av oppmerksomheten til personalet. De hadde rett og slett flere bord enn de var i stand til å betjene. De sa riktignok at de ikke hadde mulighet til å motta bestillinger med det første, så vi betalte for drikken vi allerede hadde fått og planla å gå til naboen når vi hadde drukket ferdig. Men før vi rakk det, fikk vi beskjed om at de kunne ta i mot bestillinger likevel. Det var nok i tidligste laget, for det tok en evighet før maten kom.

Maten, som var en salat med stekt paprika til Ina, vegetarsuppe til meg, spagetti til Ylva og kjøttboller i tomatsaus til Brage, var grei nok, men heller ikke mer. Ihvertfall ikke nok til å veie opp for at timene rant unna mens vi ventet på den ekstremt trege servicen.

Prisen på 49 euro var heller ikke imponerende, med tanke på at vi spiste mye lettere retter her enn vi gjorde under gårsdagens middag, som kostet omtrent like mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten