mandag 11. mai 2015

Mall of Asia

Du vet du har kommet riktig når du ser denne.

Siden vi skulle i bryllup denne første dagen i Manila ble det ikke tid til noen stor utflukt. Men når et av verdens 10 største kjøpesentre, Mall of Asia (MOA), er like i nærheten, er det en god anledning til å gjøre unna litt shopping.

MOA står bak det største landemerket i området, en stor globe utenfor senteret. Om kvelden blir den enda mer synlig når den lyser opp med reklame.

Det blir aldri snakk om å rekke over hele senteret, som i tillegg til butikker bl.a. består av en innendørs skøytebane, konserthall og IMAX-kino. Senteret er delt opp i flere haller, og noen butikker er vendt direkte ut mot gaten. Butikkene er både internasjonale og mer lokale kjeder, samt kafeer og en haug med stands som selger is og drikkevarer.

Den mest spennende butikken vi var i het Kultura, som selger et bredt utvalg av filippinske varer, dels på eget merke. For dagligvarer anbefaler SM Hypermarket. Det er ihvertfall stort nok. De andre butikkene var veldige like hva vi er vant med, bare med litt annet utvalg.

Inne i senteret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten