tirsdag 7. juli 2015

Lunsj på A Tasca

Noen bord på en terrasse med havet i bakgrunnen.
Terrassen på A Tasca.

Hadde vi visst hvor lite det var å se i havnen i Sagres ville vi aldri ha funnet på å gå ned dit med barnevognen. Det blir en ganske lang vei hvis man ikke kan gå trappene. Men siden vi først var der kunne vi like gjerne spise lunsj på stedets eneste egentlige interessante fasilitet, Restaurante A Tasca.

Det var påfallende mange gjester som hadde funnet veien til denne restauranten på dette egentlig ganske triste stedet. Restauranten har en stor terrasse med utsikt over havnen, sjøen og en strand foran et ferieanlegg litt lenger nord. En titt på menyen gjør det klart at det er sjømat det handler om her.

Ina var den mest ambisiøse av oss som hugget innpå noen hvitløksfriterte reker. De var store og saftige, men som friterte reker ofte er, litt vanskelige å skrelle. Jeg valgte en tunfisk carpaccio med grønn salat som siderett. Det smakte som vanlig godt, selv om de var i overkant rause med sitronen. Ylva spiste chicken nuggets, en gjenganger på alle barnemenyer. Brage, som hverken lot seg friste av fisk eller barnemat, tok til takke med en tomatsalat med løk og oregano.

Betjeningen her kunne sitt fag og vi ventet ikke spesielt lenge på maten. Regningen kom på 48 euro, noe som er litt over gjennomsnittet for en lunsj. Prisen inkluderte 2 iste, en stor flaske vann og en øl.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten