tirsdag 4. mai 2010

Amon el Gazira Hotel

Ina skriver postkort i bakgården på Amon el Gazira Hotel
Terningkast: 5. Vi fikk en personlig anbefaling av Amon el Gazira Hotel før vi reiste til Egypt, og vi har ingen betenkeligheter med å sende den anbefalingen videre. Til tross for at dette var reisens nest billigste hotell og at vi ikke hadde eget bad, var dette det klart beste hotellet vi bodde på under hele reisen.

At rommene er rene og moderne er naturligvis med på å trekke inntrykket opp, men det som gjør hotellet spesielt er det personlige preget som innehaveren Ahmad og hans familie setter på det. Hotellet har en nydelig, liten bakgård hvor det tennes bål om kveldene som gjester og ansatte samler seg rundt for å utveklse sine opplevelser. Etterhvert som det blir for kaldt til å sitte ute flyttes bålet innendørs, hvor de ansatte røyker vannpipe mens de ser på LA Heat på en gammel sort-hvit TV.

Amon el Gazira Hotel er svært populært. Derfor lønner det seg å bestille rom god tid i forveien, selv i lavsesongene. Vi ble straffet for å ikke ha gjort dette med et rom uten bad, men det badet vi fikk tilgang til lå rett utenfor rommet vårt og var alltid ledig når vi skulle bruke det, så konsekvensen av dette var heller liten. For rommet betalte vi 65 pund per natt, inkludert frokost.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten