søndag 2. mai 2010

Lotus Hotel

Den "nydelige" tapeten på Lotus Hotel
Terningkast: 4. For at ikke ferien skulle innledes med alt for mye styr valgte vi å bestille hotell før avreise. Av samme grunn ønsket vi at rommet kunne bestilles over nettet og at de tilbød henting på flyplassen. Vi prioriterte også hoteller med balkong, selv om denne skulle vise seg å bli lite brukt. Det rimeligste hotellet vi kunne finne på grunnlag av dette og med god beliggenhet var Lotus Hotel på Talat Harb Street.

Et dobbeltrom på Lotus Hotel kostet 120 pund (ca. 250 kroner). For dette fikk vi frokost, eget bad og balkong. Rommet hadde også en air-condition som vi riktignok ikke fikk til å fungere som vi ville.
Standarden på hotellet vitner om en noe falmet eleganse og møblementet var gammelt, men bortsett fra at badet var noe slitt, med en dusj som oppførte seg litt rart og som gjerne kunne hatt et forheng, er Lotus et rent og tildels sjarmerende hotell. Rommet ble rengjort hver dag, og det var stuepiken som sto bak hotellets mest sjarmerende trekk, ved at hun brettet håndkledene våre i søte formasjoner på sengen, med nye variasjoner for hver dag.

Hotellet kan være litt vanskelig å finne, i og med at det kun okkuperer et par etasjer øverst i bygningen, og at inngangspartiet rett og slett er døren til en heis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten