tirsdag 7. juli 2015

Middag på Sereia

Tallerken med store biter av grillet kylling og ananas.
Kyllingkebab med ananas.

Da vi var nede ved elven i Alvor begynte ungene veldig å lure på hvor vi egentlig hadde tenkt å spise. Ylva vil alltid spise på det stedet som er nærmest. Restaurantene som lå med fronten ut mot elven hadde litt vel høye priser, men et par skritt opp bakken fant vi Restaurante Sereia, som hadde litt mer moderate priser på menyen.

Som kveldens første middagsgjester ble vi tatt svært godt i mot. Etter gårsdagens tapas hadde jeg fått smaken på kylling med piri piri, og bestile nå dette som en hovedrett. Ina bestilte en kyllingkebab med ananas. Med kebab menes det tydeligvis at kjøttet er grillet på grillspidd, og det var det gjort i store mengder. Brage og Ylva bestilte henholdsvis pizza og kyllingnuggets fra barnemenyen. Vi syntes alle at maten var god, selv om pommes fritte'n var samlebåndsvare og salaten tilsynelatende er den samme på alle retter.

Stekt kylling med pommes frites og salat i bakgrunnen.
Kylling piri piri.

Iskremen de serverer til dessert er langt mer spennende. Brage valgte en appelsin-is servert i et appelsinskall. Jeg fikk kokos-is servert i kokosnøttskall, mens Ylva fikk en iskremvariant av creme brulee. Ask fikk smake på iskremene, og vært svært enig i at de var gode.

Regningen, som inkluderte couvert med tunfisk- og skalldyrsalat, en stor øl, 2 brus, 2 iste, en liter med mineralvann og to espresso, kom på akseptable 64 euro.

Iskrem i et kokosnøttskall.
Slik skal kokos-is serveres.

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten