søndag 22. mai 2011

Hellas, mini-øyloffing med barn

Hellas er definitivt det landet vi har reist mest i, med unntak av fedrelandet. Koselige byer, fine strender og rikelig med historie gjør at man aldri blir helt ferdig med dette landet. Likevel er det den avslappede atmosfæren og en litt udefinerbar sjarm som aller mest gjør at vi stadig lengter tilbake hit. Foreløpig er det kun en mini-øyloffing til Santorini og Naxos som er jeg ferdig med å samordne notater fra, med tiden håper jeg å få publisert notater fra ytterligere 2 loffeturer, samt 2 opphold på Kreta.

Santorini

Alle fotografers favoritt, hvor kombinasjonen av tradisjonelle byer og spektakulært landskap gjør dette til et av stedene alle bør se før man dør. Bare synd at det er så alt for mange andre som har funnet ut nettopp dette. Mer egnet til en romantisk ferie for to enn en familietur med barn.

Naxos

Øya som har alt, både fine byer, barnevennlige strender og vakker natur. Et egnet sted både for opplevelser og rekreasjon.

Tidligere reiser uten barn

Serifos

Småsøvnig, men veldig koselig øy med veldig fine strender og en pittoresk Chora.

Syros

Stedet å reise når man ønsker et snev av byferie midt i øyloffingen.

2 kommentarer:

  1. Har lest en haug av innleggene dine, og du har virkelig fått opplevd og sett mye. Fint at du tar deg tid til å dele dette med andre. For meg og min familie, blir det Kroatia - i år også.

    SvarSlett
  2. Takk for kommentaren, Magnus. Godt å vite at det jeg skriver blir lest og satt pris på. Årets ferie går til Kroatia for oss også, så da kommer det nye innlegg mot slutten av juni :-). Gleder meg stort - forrige gang jeg var der het det Jugoslavia.

    SvarSlett

 
Blogglisten