onsdag 30. mars 2016

Coronado Island

Liten by med fergekai sett fra sjøen.
"The village" på Coronado Island.

Den siste dagen ble vi enige om å ta en ferge over til Coronado Island. Det går båter dit både fra Convention Center og fra kaien bortenfor USS Midway. En billett tur-retur kostet 9,50. Båtturen over bukta tok ca 15 minutter, og var en fin tur hvor man nøt utsikten mot byen fra dekk.

Vi la til land i det som kalles The Village, nærmest et lite kjøpesenter med butikker og spisesteder. Noen badestrender var det det også, det var til og med flere som badet. Vi havnet dessuten midt oppe i en påskeegg-jakt for barn, hvor det tydeligvis var om å gjøre å graspe til seg flest mulig egg som var strødd utover gresset. Det hele var over i løpet av ti sekunder.

Barn som samler påaskeegg på en gressplen.
Eggejakt for barna.

Hvis man ønsker å unngå de mest åpenbare turistfellene, finner man også en del barer og spisesteder ved å gå litt nordover gaten på baksiden av senteret. Det var der vi etterhvert spiste lunsj. I dette området er det også Centennial Park med flott utsikt mot byen.

Park med utsikt mot San Diegos skyskrapere.
Fin utsikt fra Centennial Park.

Vi ønsket å se mer av øya, så vi leide en firemannssykkel som vi kunne sykle på sammen. Det kostet 20 dollar å leie en slik sykkel i en halvtime, litt under det dobbelte for en hel. Vi måtte vente en stund før en slik sykkel ble ledig, så vi hadde til slutt ikke mer enn en halvtime å ta av. Syklene funker slik at man sitter to foran og to bak og tråkker. Det er en person som styrer og bremser, til tross for at det faktisk finnes to ratt. Sykkelen hadde ikke gir, så så veldig høy hastighet fikk vi ikke. Det var kanskje det beste, av hensyn til fotgjengerne. Det går en sykkelsti rundt store deler av øya, og i løpet av halvtimen vi hadde rakk vi å tråkke under San Diego Bridge og forbi en stor slette hvor mange folk grillet og hadde piknikk. Denne turen ble en solid trim, men jeg skal ikke nekte for at vi hadde det gøy.

Sykkel med to seter foran og to bak.
Firemannssykling er gøy

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten