onsdag 5. mai 2010

Golden Sun Hotel

Rommet vårt på Golden Sun Hotel
Terningkast: 4 Vi valgte å bo på Golden Sun Hotel som vi etter grundig lesing i Lonely Planet kom frem til at det det stedet som passet best etter våre behov. Hotellet er den eneste tiltalende bygningen i en heller shabby sidegate til Sharia Sheraton, hvor det til stadighet gikk geiter som beitet i gaten (gudene vet hva de spiste).

Rommet vi fikk var rent og hadde kjøleskap, bad, aircondition, TV og balkong. Dusjen var riktignok litt lunefull og sluket noe tett. Dessuten trengte vi hjelp av personalet til å få i gang aircon'en og TV'n viste kun programmer på arabisk og italiensk. Prisen for rommet var 75 pund per natt inkludert frokost. Da vi måtte forlate hotellet midt på natten for å rekke båten til Sharm el Sheik fikk vi frokosten utdelt i hver vår matboks, slik at vi kunne spise den på båten.

Det var forøvrig på dette hotellet vi hadde vår eneste konfrontasjon med egyptiske mygg. Den første natten gjorde de sitt beste for å holde oss våkne, og da vi sto opp om morgenen så vi begge ut som om vi var i tenårene igjen. Fulle av hevnlyst gikk vi løs på all mygg vi kunne se, og da massakren endelig var over var veggene nærmest dekket av blod. Håper ikke at personalet tok dette ille opp...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten