fredag 1. mai 2015

Lunsj på Lolailo

Ørret på Middelhavsvis


På stranden i Estepona slo vi oss ned på en solseng på Lolailo Beach Bar. Vi betalte ingenting for å bruke den, trolig fordi det var på tampen av sesongen og det er en effektiv måte å tiltrekke seg kunder på. Baren var betjent av en indisk herre som i stedet for å samle inn penger forsøkte å selge boblende drikke til gjestene.  Vi sa ja takk til en halvflaske mousserende vin for 13 euro. Han sa det var veldig billig, så vi får tro han på det. Likevel skal man lete lenge før man finner noe på en helflaske til halve prisen på Mercadonaen i Sabinillas.

Vi tok også lunsjen på Lolailo, selv om det kanskje var mer middag. Barna tok hver sin pastarett, Ina grillede reker og jeg en hel grillet ørret. Om det skyldes smaken eller mengen vites ikke, men ingen av barna var i nærheten av å spise opp sin porsjon. Ina syntes sine reker smakte godt, men så ikke ut på fingrene etterpå. Min ørret var forsåvidt god, men kanskje litt tørr.

Det ble feriens dyreste lunsj med over 70 euro for mat, 2 brus og 2 flasker vann. Det skal sies at porsjonene var rause, men kanskje ikke helt valuta for pengene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten