torsdag 6. mai 2010

Seven Heaven Hotel

Lekkert sengetøy på Seven Heaven Hotel
Terningkast: 4 Seven Heaven Hotel (sic), som drives av tre brødre, var det eneste hotellet vi valgte uten å ha konferert med Lonely Planet, og vi slapp rimelig greit unna med det. Valget falt på Seven Heaven rett og slett fordi minibussen fra Sharm el-Sheik "tilfeldigvis" stoppet utenfor dette hotellet, og da vi så at rommene så ganske bra ut bestemte vi oss for å velge dette hotellet fremfor å bruke halve dagen på å finne noe bedre.

Standarden på rommet var helt grei, selv om vi hadde noen småproblemer med toalettet og dusjen. Vasking av rommene skjer kun etter forespørsel, og faktisk må man kjøpe eget toalettpapir (1 pund per rull) i dykkerbutikken som tilhører hotellet. Man får heller ikke servert frokost på hotellet. Alt dette er tilgitt når man tar i betraktning at prisen for rommet bare var 30 pund (ca. 70 kroner) per natt, altså det klart billigste hotellet vi bodde på.

For 15 pund tok personalet hånd om klesvasken vår, og den svært så forretningsbevisste hotellsjefen ordnet gjerne med påmeldinger til utflukter og transport.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten