mandag 13. juni 2011

Strender på Serifos

De som ikke lar seg skremme av en drøy halvtimes fottur vil finne en alle tiders strand på Psili Ammos. Veien er godt skiltet fra Livadi, riktignok kun på gresk, men man bør uansett ta seg bryderiet med å lære seg alfabetet når man er i Hellas. Veien går først langs stranden i Livadi, deretter gjennom noen bambusåkre og over en ås. Psili Ammos er den første stranden man ser når man kommer ned fra åsen.

Psili Ammos ligger godt beskyttet innerst i en bukt. Stranden er langgrunn og helt fri for stener. To tavernaer ligger tilbaketrukket fra stranden klare til å servere deg lunsj. Da vi var der i 2002 var det ikke solsenger til leie så vi burde ha tatt med oss strandmadrasser, men dette begynner å bli lenge siden og ting kan ha forandret seg siden. Et hotell var under bygging da vi var der, så karakteren på området har nok forandret seg noe.

Hvis man ikke ønsker å gå så langt for å ta seg et bad finnes det også en brukbar strand vest for havnen i Livadi. Stranden innerst i bukten i Livadi er nok den første stranden mange tenker på, men denne var ikke anbefalt i guidebøkene og ikke testet av oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten