lørdag 26. mars 2016

Drink på Top of the Hyatt

To glass med drinker.
God drikke på toppen av hotellet.

Fredag ettermiddag var min kollega fra FINN, vår rådgiver fra Blindeforbundet og jeg endelig ferdige med foredraget vi hadde kommet hit for å holde. Høye på de gode tilbakemeldingene vi fikk tok vi først turen opp til Top of The Hyatt, baren i hotellets øverste etasje, for å feire et vel gjennomført oppdrag.

Hele etasjen er omgitt av store glassvinduer hvor man kan se ut over hele San Diego og Coronado Island. Vinduene er også prydet med søte små sitater fra kjente og ukjente om hvor bekymringsfritt livet er. Slik bør man også tenke i stedet for å henge seg opp i prisene på drinkene, som er nesten like høye som bygningen.

Etter å ha tømt glassene var vi nødt til å vi ta farvel med vår blinde venn, som nå måtte reise hjem til kone og barn i Danmark. Vi fire som ble igjen skal fortsatt være her ut uken. Det er vårt arbeid med universell utforming av finn.no som ga oss muligheten til å reise hit, og vi trodde vi kunne mye om dette nå. Men det å være her i San Diego sammen med en blind person har virkelig utvidet vår horisont. Hele reisen fra Ålborg via København og London har han gjort på egen hånd, og det sier sitt om hva som er mulig, selv uten å kunne se.

Tekst på et vindu som sier: "California is always a good idea".
Jeg kan være enig i dette.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten