tirsdag 12. mai 2015

Sofitel

Svømmebassenget på Sofitel

Tid: Onsdag den 6.mai 2015, kl. 10:30
Sted: Sofitel

I anledning bryllupet tilbragte vi natten på Sofitel, et av de mest eksklusive hotellene i Manila. Hotellet ligger ikke lenger unna leilighetene enn at vi kan se dem en drøy kilometer unna. Beliggenheten er ved Manila Bay, og de fleste rommene har sjøutsikt.

Rommet vårt er stort og fint, men ikke ekstravagant. Vi har bad med badekar og dusj, tv, skrivebord, minibar og en liten balkong med utsikt både mot sjøen, Mall of Asia og skyskraperne i Makati. Skal man ha wifi må man betale ekstra, noe vi droppet.

På sjøsiden av hotellet er det en stor hage med flere barer. Det er et
stort laguneformet svømmebasseng med 2 vannsklier. Rommene har morgenkåper man kan ha på seg på vei til bassenget og håndklær deles ut nå man kommer. Man oppfordres til å dusje før man bader, men disse dusjene var vanskelige å finne.

Frokostbuffeten er den største jeg har sett, og den har tydeligvis som mål å dekke alle frokostvaner fra hele verden. Man finner det vanlige til europeiske frokoster, med egg, rundstykker og diverse kaker, men det blir uinteressant når man ser hele utvalget av mat. Man kan lure på om filippinere spiser det samme til frokost som til middag, for her kunne man finne mat til alle måltider. Min frokost ble en salig blanding av ris, nudler, svin, biff, dumplings, ost, frukt og et par ting jeg ikke vet hva er. Kaffen som ble servert var tynn, men ellers var alt veldig godt.

Prisen for overnattingen er om lag 1600 kroner i et dobbeltrom. Mye penger, men ganske overkommelig når man ser det i forhold til hva man får

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten