torsdag 4. oktober 2018

Lunsj på Al Boccondivino

En kelner som står utenfor en liten restaurant.
Al Boccondivino, senere samme dag

Første måltid etter å ha sjekket inn tok vi på et av de første stedene vi fant utenfor hotellet. Det var en svært enkel trattoria med noen få bord ute på gaten, og noen flere inne i lokalet. Vi satte oss ved et bord inntil veggen, delvis under / delvis inni den litt for lange potteplanten som hang over oss. Bordet var bare delvis ryddet da vi satte oss, og duken var heller ikke skiftet på en stund.

Det tok litt tid før vi fikk kelnerens oppmerksomhet, men da vi fikk det bestilte vi hver vår rett fra forrett-menyen som lunsj. Ina valgte sin gamle favoritt caprese, som er mozarella og tomat, mens jeg bestilte bruschetta, som er stekt brødskive med tomat. Denne varianten liknet mer på en pizza enn bruschettaer som jeg har spist andre steder, men den smakte ganske godt. Ina var fornøyd med mozarellaen sin, men vi var enige om at tomatene vi vanligvis får i Italia smaker mer enn dette.

Til å drikke hadde vi hver vår musserende vin, Ina prosecco og jeg franciacorta. Regningen kom på 35 euro, som burde være en grei pris for denne maten.

2 store, runde brødskiver med sherrytomater over smeltet ost.
Bruschetta slik de lager den her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten