Denne bloggen er gammel

Alle innlegg er flyttet til min nye reiseblogg på wordpress.com.

søndag 7. oktober 2018

Hjemreisen fra Sirmione

Utsikt over en havn og langsetter kysten.
Siste blikk fra balkongen før vi reiser hjem.
Tid: 7.oktober 2018, kl 12:30
Sted: På flyet

Dette oppholdet ved Gardasjøen ble en natt kortere enn vi vanligvis unner oss på slike turer, og vi følte ikke at vi hadde vært her særlig lenge før vi måtte pakke kofferten igjen.

Vi måtte tidlig opp for å pakke ferdig, spise frokost og sjekke, før vi som avtalt ble plukket opp av en sjåfør fra Verona Airport Transfers. Vi skulle gjerne blitt i Sirmione noen timer lenger, men fordelen med å reise tidlig var at de trange gatene i hvert fall var tomme for folk. Bilreisen til flyplassen gikk helt greit.

Flyplassen i Verona kunne hatt godt av en oppgradering. Selvbetjent innsjekking har man ennå ikke oppdaget her, så det ble en lang kø for å sjekke inn. Diverse utstyr på toalettene var heller ikke helt i stand. Sikkerhetskontrollen gikk rimelig raskt unna.

Taxfree-butikken var ikke spesielt billig, og jeg tror Vinmonopolet kunne konkurrert med prisene her. Vi nøyde oss med å kjøpe sjokolade og ost for resten av euroene våre, noe som egentlig ble dyrt nok.

Flyet hjem ble 3 kvarter forsinket, uvisst av hvilken grunn. Da vi omsider ble ropt opp måtte vi busses de 200 meterne ut flyet.

I skrivende stund befinner vi oss igjen over Alpene, og vi regner med at resten av turen går som vanlig.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten