fredag 19. juli 2013

Lunsj på Cubanga

Sommeren 2013

Lunsjen ble også spist på Cubanga. Jeg har etterhvert blitt voksen nok til å spise innmat, i hvert fall på denne kafeen, så jeg fulgte opp med en salat med kyllinglever og bacon. Nok en gang en fulltreffer. Ina var også fornøyd med sin salat, og barna spiste også opp sine mer ordinære baguetter. Prisen inkludert to brus, en øl og en agurkjuice (måtte bare prøve) kom på 47 euro.

En sangria servert på solsenga på Cubanga Beach Club

Høsten 2014


Fritert camenbert med alt

I dag var vi på stranda. Man har ikke vært i syden før man har dukket seg i sjøen. Vi gikk langs stranden i retning La Duquesa og fant en solseng ved strandbaren Cubanga. Vi har vært her tidligere, og dealen med 2 drinker og WiFi inkludert i de 30 euroene man betaler for en solseng står fortsatt ved lag. Når man ser i menyen at en sangria koster 17 euro (!), ser det til å være en ganske god deal. De har dessuten praktiske dreibare solsenger som har plass til hele familien.

Stranden har for det meste grov sand, med en belte med runde steiner like nedenfor vannkanten. Går man litt sørover til der hvor stranden svinger unngår man steinene, men felles for alle steder er at man står med vann til livet etter bare noen få skritt.

Været var egentlig ikke helt knall, med ganske overskyet vær, men temperaturen var fin og det var vindstille, så det var veldig behagelig å være der. Baren var mer halvtom enn halvfull, og det er tydelig at vi nå er på tampen av sesongen.

Maten på Cubanga er bedre enn man vanligvis forventer av en slik bar. Vår lunsj besto av fritert camembert til meg, geitostsalat (sannsynligvis chevre) til Ina, og ost og skinke sandwich til barna. Det er høye salater de lager her, og de er rause og kreative med komposisjonene. Så får det helle være at camembert, salat, tomat, reddik, hardkokt egg, sylteagurk, stekt løk og jordbærsyltetøy virker litt tilfeldig slengt sammen.

Prisen for denne maten, 3 cola og en bøtte med øl kom på 40 euro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten