torsdag 18. juli 2013

Middag på Chiao!

Endelig ble det tid for et restaurantmåltid her i Spania. Turen gikk igjen til marinaen, hvor det etterhvert hadde blitt ganske tett med folk. Det er åpenbart dette som er stedet på kveldstid. Utvalget av restauranter var rikelig med italiske, thailandske, indiske, kinesiske og argentinske spisesteder. Spansk mat var det vanskeligere å finne.

Kveldssteming på Porte de La Duquesa

Dermed ble det italiensk. Vertskapet anbefalte Chiao, som hadde god mat for både voksne og barn. Restauranten ligger litt tilbaketrukket, opp en trapp fra havnen. Siden vi ikke fikk noen skikkelig middag i går, valgte Ina og jeg å bestille hver vår solide biff. Og her er man rause på kjøttet, så det skal godt gjøres å gå sulten herfra. Barna bestilte spaghetti bolognese og pizza, som begge gikk ned uten motstand. Jeg og barna unnet oss også litt dessert. Barna fikk hver sin løve eller panda, som var vanilje eller sjokoladeis i en dyrefigur barna kunne ta med hjem. Hva min dessert heter var jeg ikke, ettersom menyen var på spansk (skandinavene sliter med å sette sitt preg på dette stedet), men det smakte som en form for cappuchino-is. Den var i hvert fall utrolig god.

Prisen for 4 hovedretter, 3 desserter, 2 brus, 2 San Pellegrino og en flaske spansk rødvin kom på 107 euro. Ikke det rimeligste måltidet vi har hatt ved middelhavet, så det gjenstår å se hvordan prisnivået på maten her nede er ellers. Men prisen kan forsvares med at maten var god og betjeningen svært oppegående og profesjonelle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten