tirsdag 30. juni 2015

Middag på O Cavaleiro

Et livlig torg om kvelden.
Stemningen på Praca Luis de Camoes.

 

Vi ønsket å spise dagens middag nede i sentrum, som vi ennå ikke har fått sett så mye av. Klokken hadde passert 20 da vi kom oss ut, og det var godt med liv i gatene. I de mer åpne gatene nær elven fikk vinden mer spillerom enn i de trangere gatene. Det skal vi merke oss til en annen gang.

Vi endte til slutt opp på Praca Luis de Camoes, som er et lite torg som kjennetegnes med en stor hjørnebygning dekorert med grønne fliser. Der ligger også restauranten O Cavaleiro, hvor vi fant et ledig bord ute mot torget.

Ylva valgte en full posjon med spaghetti bolognese, som hun sa hun skulle klare å spise opp hele av. Hun klarte det ikke helt, men hun prøvde. Brage valgte en pizza han var godt fornøyd med. Ina og jeg var mer enn fornøyde med vår chateubriand. Kjøttet var særdeles saftig og smakfult. En helflaske med Porto da Ravessa ved siden av gjorde ikke smaken noe dårligere.

Da mørket hadde senket seg over torget dukket det opp en enslig kar med fullt anlegg som spilte 70-tallsrock for alle på torget. Han kunne sine saker, og særlig Ask begynte å rocke så barnevogna nesten veltet.

Siden det etterhvert begynte å bli veldig sent, særlig for Ask, lot vi det være med hovedretten i dag. Sammen med to Sprite, en helflaske vin og en liten flaske mineralvann kom regningen på 63 euro. Ikke noen dårlig pris såvidt jeg kan bedømme.

 

En tallerken med salat, kjøtt og pommes frites.
Vår chateaubriand.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten