fredag 26. juni 2015

Tidlig middag på Orangery Bar & Grill

 

2 biffer som stekes på steinplater.
Slik stekes biffen på Orangery Bar & Grill.

Det hadde vært en lang dag, så vi valgte å ta kvelden tidlig, men først måtte vi få oss middag. Dette var fortsatt ved 5-tiden på ettermiddagen, og det er ikke alle spisesteder som serverer middag så tidlig. På Orangery Bar & Grill, som er en av flere serveringssteder i modernistisk stil med glassvegger som ligger langs elven, hadde de i det minste åpnet deler av grillmenyen.

Brage valgte seg seg en saftig Burger Brazileiro fra lunsjmenyen og Ylva tok pølse med bønner og pommes frites fra barnemenyen (pussig nok gikk bønnene raskere ned enn pølsene). Ina og jeg delte en mikset grillrett. Miksen var ikke fordelt på mer enn biff og pølse, men så lenge det smakte godt spilte det liten rolle. Kjøttet ble servert fresende på varme steinplater. Vi ble forklart at biffen skulle skjæres på steinplaten og stekes i mindre biter med hvitløksmør over. På denne måten hadde vi hele tiden varmt og nystekt kjøtt. En smart måte å servere kjøtt på, som var helt ny for oss.

Til dessert valgte vi ostekake, brownie, "melløs" sjokoladekake og fruktmiks. Etter å ha smakt litt rundt syntes jeg Brages brownie med valnøtter og karamellsaus smakte best, men all maten var jevnt over god.

Sammen med to rause ølglass med Superbock, 3 sprite, en smoothie og 2 espresso kom prisen på 86 euro. Sammenliknet med Spania er dette litt over midt på treet prismessig, men det gjenstår å se hvordan det står seg mot andre restauranter i Portugal.

Et ølglass med øl godt over 40 centiliter streken.
Man er ikke like nøye med å måle opp ølet i Portugal som hjemme.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten