tirsdag 7. juli 2015

Middag på Meu Limao

Meu Limao sin logo
Stedet for kveldens middag.

Hver gang vi går fra leiligheten og ned til byen passerer vi tapasstedet Meu Limao, og vi sier at der må vi spise en gang. I dag gjorde vi det.

Stedet er lite og ganske uformelt, og har tydeligvis en høy frekvens av besøkende. Vi fikk oss et bord med såvidt plass til barnevognen et stykke inne i lokalet.

Ylva valgte en grønnsakssuppe, men ble vel så interessert i de 10 tapasrettene vi andre delte. Dette inkluderte hvitløksbrød, kyllinglår, piri-piri (chili-krydret kylling), hvitløksgratinerte reker, bacalau med torsk og tomat, serranoskinke, tortilla og mer.

Til dessert tok Brage en crepe med sjokoladesaus og is. Ylva og jeg tok hver vår hvite sjokolademousse med jordbær. Hvit sjokolade og jordbær er en undervurdert kombinasjon, men gud bedre, denne var mektig.

Maten smakte fortreffelig, kelnerne var hyggelige, men responsen ble tregere dess senere det ble. Det førte til at også denne kvelden ble litt senere enn planlagt.

Regningen kom på 78 euro, inkludert 2 brus, en flaske vann, to glass rosevin og to espresso. Synes ikke det er noen dårlig pris. Regningene på tapasmiddager har en tendens til å formere seg raskt.

Et glass med noen jordbær på toppen av eb hvit sjokolademousse.
Hvis sjokolademousse. Deilig, men det skal godt gjøres å spise et helt glass.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten