torsdag 3. oktober 2013

Middag på Fiaschetteria Toscana

Dette var kvelden vi hadde tenkt å feire bryllupsdagen skikkelig. Noen kvelder i forveien hadde vi lagt merke til denne restauranten, som hadde et Michellin-klistremerke i vinduet (uvisst av hvilken grunn) og en meny som skilte seg litt ut fra de andre restaurantenes menyer, som egentlig er ganske like.

Vi kom litt over kl. 19, noe som er tidlig i italiensk tid. Det var nok lurt, for vi var de første som kom og de fleste bordene var reservert.

Vi startet med hver vår prosecco og antipasti. Ina fikk tunfisk tartar og jeg friterte zucchini-blomster med yoghurtsaus. Hovedretten ble "chianina steak" (biff i tykke strimler) i olivenolje på Ina, og svinefilet med pære og portvinsaus på meg. Som sideretter hadde vi grillede grønnsaker og bakte poteter. Dessertene var ananas og markjordbær, servert helt uten tilbehør. Høres kanskje kjedelig ut, men for Ina, som ikke kan spise hva som helst, er det betryggende å vite at maten ikke oversvømmes av vaniljesaus. Til å drikke hadde vi en veldig god Valpolicella, en flaske vann og to espresso.

All maten var veldig god, men kelnerne virket litt uinspirerte. Regningen kom på 137 euro, ikke så mye som jeg hadde fryktet faktisk.

Grillede grønnsaker som siderett

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten