mandag 21. april 2014

Lunsj på Butlers Wharf Chop House


Roastbiff med Yorkshire pudding

Vi følte for å ta en solid lunsj før vi skulle legge ut på hjemreisen. Jeg hadde på forhånd lest pene ting om Butlers Wharf Chop House, som ligger langs bryggen øst for Tower Bridge. Man finner veien gjennom et trangt smug til en elvepromenade hvor det var dekket på noen bord langs elven. Det hadde skyet over og blåst opp, så det var ikke aktuelt å sitte ute, men vi fikk et fint bord inne med utsikt over elven og mot broen. Restauranten er betydelig mer formell enn de andre stedene vi har spist, med svært så korrekte kelnere.

Barna gikk for makaroni med ost, Ina for et stekt kaninlår og jeg en roastbiff med Yorkshire pudding. Betjeningen var veldig service minded da Ina fortalte at hun ikke kunne spise melkeprodukter, så de disket opp med en alternativ saus. Maten ble servert på uoffisiell ny britisk rekord og smakte veldig bra, og barna spiste også nesten alt.

Regningen kom på 70 pund, inkludert 3 brus og en øl. Hadde forventet at det var dyrere, da vi har betalt langt mer på mindre formelle steder enn dette. Men det hjelper jo at de hadde en påskekampanje hvor barn spiser gratis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten