lørdag 19. april 2014

Lunsj på Cucina

Pussig nok var det ikke så enkelt å finne noe sted å spise ved London Eye, men da vi gikk langs Belvedere Road fant vi en italiensk fortauskafe med navn Cucina. Vi fikk et bord under en varmelampe på søylegangen som går langs fortauet. Bestillingene var pizza, pasta, middelhavskylling og grillet aubergine med parmesan til undertegnede.

Servicen må sies å være elendig. Det tok godt og vel en time før maten kom, kelnerne var lite oppmerksomme, og vi måtte flere ganger spørre hvor det ble av maten før de nok skjønte at noen hadde gjort en tabbe. Da våknet de omsider, og vi fikk en ekstra runde med drikke på huset som kompensasjon. Det er bedre enn ingenting, men det dekker ikke over at vi måtte bruke en time mer av vår dyrebare tid i London her enn vi hadde tenkt.

Men maten var i det minste god, og kyllingen til Ina luktet herlig. Min aubergine var dog ikke så spennende som jeg hadde forventet. Regningen ble på 50 pund, noe som heller ikke er så ille for noen som er vant med norske regninger.

Håper folka her bare hadde en dårlig dag. Hvis ikke, skygg unna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten