mandag 21. april 2014

Middag på Sherlock Holmes Hotel, Bar & Grill

Etter å ha vært på Madame Tussaud's gikk vi nedover Baker Street på utkikk etter et sted å spise. Annenhver sjappe i denne gata er oppkalt etter Sherlock Holmes, som "bodde" her, og det var også stedet hvor vi valgte å spise.

Hotel Sherlock Holmes har en bar og en grill, men det viste seg etter at vi hadde satt oss at det bare var baren som var åpen. Likevel hadde de en liten meny der. Fra den valgte barna hver sin pizza margherita og vi voksne en rib eye steak (entrecote). Biffen ble servert minimalistisk med ruccula og pommes frites ved siden. Kjøttet var veldig godt tilberedt og virkelig saftig og smakfullt. Barna klarte også nesten trykke ned hver sin store pizza.

Det ble vanskeligere å få betjeningens oppmerksomhet etterhvert som baren fylte seg opp, men det største problemet var nok at tallerknene nesten var større enn bordet. Regningen for maten, et par runder brus og en Spitfire Ale kom på solide 100 pund. Litt mye når man tenker på at maten ikke skilte seg såå mye fra gårsdagens pubmiddag.

Enda et nytt ølmerke å bli venner med

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten