tirsdag 29. mai 2012

Shopping


Gatemarked på Broadway i Upper West

Shopping er alltid en stående ordre under en reise. Uansett hva man egentlig hadde tenkt å gjøre, ser man noe man vil kjøpe, så gjør man det. Vi hadde begge kjøpt oss nye sko nær hotellet på Upper West, og vi ble stamkunder på Fairway når det gjalt alt som hadde med mat å gjøre. På søndagen har hele gaten utenfor hotellet blokkert av et stort marked. Ellers var butikkutvalget litt begrenset i nabolaget.

Disney Store på Times Square. Ta med barna på egen regning og risiko.
Da vi var på Times Square kunne vi ikke unngå å tenke på barna da vi så Disney Shop. Ungene ville gått bananas i den butikken. Bra de ikke var med. Apple Store i 5th Avenue ble også besøkt for å kjøpe ny telefon til søsteren til Ina, samt en iPod og en ny docking til kidsa.

Den siste dagen vår i New York gjorde vi unna det som gjensto av shopping på Macy's, etter sigende verdens største butikk. Med sine ni etasjoner er det godt mulig at det stemmer. Butikken er av Sten og Strøm-typen, delt inn i avdelinger, ikke i enkeltbutikker som typiske norske kjøpesentre er. Vi gikk ut derfra med en ny jakke til meg og en koffert i håndbagasjestørrelse for å gi bedre plass til det vi hadde shoppet.

På vei til Macy's i 36th Street

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten