mandag 28. mai 2012

Show på Broadway


Klart for forestilling på Eugine O'Neill Theatre
Vi ville gjerne få med oss et show på Broadway mens vi var her, men for en som synes musicals for det meste er pompøst, søtladent og uten operaens finesser trodde jeg skulle bli vanskelig å finne et passende stykke. Men så leste vi om det nye, bejublede stykket Book of Mormon, med South Park-gutta Matt Stone og Trey Park bak manuskriptet. Billettene bestilte vi på nett et par uker i forveien, og de ble sendt hjem til oss i som pakkepost(!), og vi var lenge nervøse for om de ville komme frem før vi skulle dra. Man har visst ennå ikke oppdaget e-billetter på utskrift eller smarttelefon i denne bransjen. Hva vi måtte betale for våre heller dårlige plasser langt ute på siden vil jeg helst ikke nevne.

Forestillingen ble holdt på Eugine O'Neill Theatre i 49.gate nær Broadway i teaterdistriktet. Teateret har ingen lobby å snakke om og man går nærmest rett inn i salen, som heller ikke var så stor som jeg hadde forestilt meg. Det var nok av folk som hjalp til med å finne plassen.

Showet var vanvittig bra og med passe doser med ironi som gjør det severdig for en som ikke tar musicals alt for høytidelig. Det er nok også en fordel å ikke være konservativ mormoner. Kan anbefales hvis stykket også settes opp hjemme. Et søk på nettet viser at det planlegges film av dette stykket, så dette blir spennende!

Før vi tok metroen tilbake til hotellet måtte vi rusle ned til Times Square for å oppleve det spektakulære, men akk så vulgære lyshavet etter at mørket hadde falt på.

Times Square by night

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten