tirsdag 17. september 2013

Hotel Villa San Paolo

Ikke alle svømmebasseng har en utsikt som dette

Hotel Villa San Paolo er et bra hotell. Hva det koster aner jeg ikke, og det er nok best slik. Det er et SPA-hotell, men SPA-anlegget fikk jeg aldri tid til å prøve ut. Frokostserveringen var rikholdig, med eggerøre, bacon, skinker, salami, oster, yogurt, juice, frukt og vanlig brødpålegg. Wifi er det er også, men selv om dekningen er god er systemet ganske tungvindt. Man får tildelt et kryptisk brukernavn og passord for en tidsbegrenset tilgang. Har man logget seg av må man passe på å ha koden tilgjengelig neste gang man skal online. Bare en på rommet kunne være online ad gangen. Vanlig mobildekning i området var ikke til å stole på. Hotellet har minst 2 barer, en ved spisesalen og en ved bassenget. Den ved bassenget var riktignok ikke alltid åpen da vi var der.

Rommet vi hadde var det derimot liten grunn til å klage på. Det var god plass, med en sittegruppe, et skrivebord og en TV som aldri ble brukt. Badet hadde til og med boblebad. Utenfor rommet var det også en liten hageflekk hvis man ville sitte litt utendørs.

1 kommentar:

  1. For de som er interesserte, kan man se prisen for en natt på trivago sin nettside . Hehe. Fin blogg btw :-) Liker beskrivelsene du gir.

    Zazam

    SvarSlett

 
Blogglisten