tirsdag 17. september 2013

Hjemreisen

Tid: 16.september 2013, kl.14:20
Sted: Over skyene
Siste morgen i Toscana

Kl.9:30 var vi alle mer eller mindre ferdig pakket, sjekket ut og klare til å reise hjem. Vi ble hentet med den samme bussen som hadde fått oss til hotellet, og en drøy times kjøring tok til oss til flyplassen i Firenze.

Også i Firenze har utviklingen kommet såpass langt at man kan sjekke inn på automater, men de som gjorde det måtte stå i samme kø som resten for å levere bagasjen, så de sparte nok ikke så mye tid. Innsjekking og sikkerhetskontroll gikk greit, og en trang korridor tok oss til avgangshallen. Det var et brukbart utvalg av butikker med hovedfokus på klær og vin, og jeg fikk kjøpt meg den siste flaska med rødvin, denne gang en Montepulciano, samt litt skinke og salami.
 Boarding skjedde nok en gang med bruk av buss, denne gangen en lenger tur enn da vi kom. Flyplassen har vist seg å være litt større enn jeg først trodde. Da vi var i om bord i flyet varte det og rakk før flyet kom noe forsinket på vingene. På flyet ble vi servert noen bløte rundstykker og valgfri drikke før vi skulle mellomlande i München.Flyet som tok oss til München


Tid: 16.september 2013, kl 16:30
Sted: Over noen andre skyer

Det regnet fortsatt da vi landet i München og ble presset inn i en stappfull buss. Vi var vel en halv time forsinket, så vi hadde ikke stort mer enn tiden av veien til gaten før neste boarding, men en liten gave til hver av barna rakk jeg å kjøpe. Det er ingen sikkerhetsjekk av transitreisende i München, så det går i hvert fall kjapt å komme seg fra en gate til en annen.

Ved boarding bar det atter en gang ut i en buss som kjørte oss til flyet som skulle ta oss tilbake til Gardermoen. Det sto like ved flyet vi nettopp hadde kommet ut av. Det er ved slike reiser man lærer seg å sette pris på Gardermoen.

Dagens rett på Lufthansas fly var en salat som svømte i dressing. Kunne tenkt meg litt mer solid mat enn dette ved middagstider. Vi har fått mye god mat på denne reisen, men det har vært på bakken. Spørs om det ikke blir en pølse på Gardermoen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten