søndag 2. juli 2017

Lunsj på Jetee Beach Bar

Et tykt stykke brød med hakkede tomater og hvit ost med urter på toppen. Litt salat i bunnen.
Dakos, slik du får den på stranda.

Lunsjene så langt hadde bestått av enkel mat kjøpt i butikk og spist på stranda. Men nå var det noen som mente det var på tide å spise en gresk salat. Denne dagen hadde vi slått oss ned under parasollene til Jetee Beach Bar, så det var også et naturlig sted å spise.

Dette ga intrykk av å være en beach bar på alle måter, og menyen, som besto av tilsynelatende enkle retter som salat, omelett og toast la forventningsnivået på middels. Noe annet annet ble inntrykket da maten kom. Ylva og Ask sine toaster var solide stykker med brød med skinke og smeltet ost. Ina var tilfreds med sin greske salat, og min dakos, som er som er en kretisk bruchetta-variant med ristet brød med hakkede tomater og geitost, var et mye rausere stykke enn jeg forventet. Den eneste som ikke ble stappmett av maten var Brage, hvis omelett kanskje burde fått følge av noe brød.

Til å drikke hadde vi ferskpresset appelsinjuice, vannmelonjuice og brus, pluss en ekstra runde med frappe og iste. Alt dette betalte vi 36 euro for (hvis jeg husker rett). Mye god mat for pengene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten