lørdag 1. juli 2017

Middag på Palm Tree, aka Finikas

En skål med tomatsaus med urter, en med oliven, og et lite stykke sprøstekt brød.
Ventematen hos Finikas
En skål med lysegul saus omgitt av potetbiter
Friterte poteter med fetasaus.

Etter en varm dag på stranden, litt shopping og noen drinker ved fergehavnen, gikk vi igjen over til stranden for å få med oss det som var igjen av solnedgangen. Dermed ble det til at vi igjen spiste middag i dette området. Valget falt på nok en strandrestaurant som kalte seg både Palm Tree og Finikas. Menyen her retter seg mot et mer voksent publikum med sans for mer avanserte smaker. Dette kunne bli litt for spesielt for barna, men de klarer å stelle i stand enkle pastaretter også, hvis man ber om det.

Dermed fikk Ask en enkel spaghetti med parmesan, like stor som han selv. Brage og Ylva valgte begge ostepai fra forrettmenyen, og det var nok her vi oppdaget at rettene ikke var spesielt tilpasset barn. Selv syntes jeg de var spennende (jeg fikk smake av Ylva), men selv synes de at smakene var litt vel spesielt sammensatt. Ina og jeg valgte også forretter i dag, nemlig friterte poteter med fetasaus på deling. Svært godt. Vi delte også en svineskank som var for minimum to personer. Den hadde holdt i massevis for fire. Men godt smakte den, og den hadde perfekt sprø svor.

Til å drikke hadde vi 2 brus og en helflaske rødvin. Regningen her kom også på 55 euro. Prisnivået er fortsatt til å leve med. Her fikk vi også noko attåt til regningen, nemlig noe sjokoladekake og en eksklusiv dessertvin fra fjellene som ikke var å få i butikken. Begge deler var veldig godt.

Tre stykker med små paier, men honning helt over.
Ostepai med honningsaus
Et stort kjøttstykke med ben stikkende ut. En kniv er stukket inn i kjøttet. Poter, grillsaus og tzaziki rundt.
Svineskank for 2

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten