søndag 2. juli 2017

Middag på Pizzeria Odyssey

Etter å ha spist fire gode måltider på ulike typer restauranter var det nå tid for feriens første nedtur. Det ble foreslått at vi burde spise på et mer barnavennlig sted, altså en pizzeria, så lenge det også var glutenfri mat å få. Et raskt oppslag i TripAdvisor fortalte at Pizzeria Odyssey er byens femte beste restaurant, av over 60 på listen. Vi skal aldri spørre TripAdvisor om råd igjen.

Pizzeriaen ligger langs havnepromenaden, som også (forsøksvis) stenges for biltrafikk om kvelden. Her er det høyere syden-faktor enn ellers i byen, med karuseller, gatemusikanter og restauranter som uthever at de er family restaurants, enten som markedføring eller advarsel.

Det var kun noen få ledige bord da vi kom, men en kelner var rask med å slå sammen to bord for oss. Det var det siste vi så av rask service denne kvelden. Menyer fikk vi ikke før vi ba om det. Da fikk vi en på deling. Det tok langt tid å få oppmerksomet til å bestille, og brød og drikke kom ikke før maten var på bordet. Det tok også lang tid fra vi voksne fikk vår mat til barna fikk sine pizzaer.

Menyen var preget av italienske retter, med særlig vekt på pasta og pizza, men det var også noe gresk der. Ina spiste biffstrimler i madeirasaus, mens jeg spiste kjøttboller med roquefort, det vil si en gedigen "kjøttbolle". Brage og Ylva fikk hver sin pizza, og Ask spiste deler av disse.

Elendig service til tross, maten var god og posjonene rause. Prisen var også under 40 euro, inkludert 3 brus og en karaffel med rosevin. Noe av grunnen til det billige måltidet var at vi ikke orket å bestille noe annet enn hovedretter med drikke. Noe er feil når man føler seg utslitt etter å ha vært på en restaurant.

Fat med friterte poteter foran en haug med hvit saus.
Kjøttbollene finner du under den hvite sausen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten