Sted: Hotellet
Det var ingen grunn til å ha det alt for travelt den første dagen. Vi tok oss god tid til morgenstellet før vi gikk for å spise frokost i hotellets palmehage. Den 50 meter lange buffeten kunne by på ulike frokostblandinger, yoghurter, havregrøt, vafler, pannekaker, eggretter (deriblant vaktelegg), pølser, oster, brød og kaker m.m. Selv multi-allergikeren Ina hadde nok å velge mellom etter å ha fått en guidet tur til mat uten egg, melk og gluten, men hun var fortsatt glad for at hun hadde med sitt eget knekkebrød. Glutenfritt brød hadde de nemlig ikke.
Det oppvarmede bassenget på hotellet |
Hotellets private strand |
Trangt mellom landene. Bakerst ligger Egypt, så kommer Israel, mens vi er i Jordan. På en klar dag bør vi kunne se Saudi-Arabia også. |
Jeg ble i sikkerhetskontrollen på hotellet plutselig gjort oppmerksom på at det ikke er tillatt å ta med mat og drikke inn på hotellet etter å ha shoppet litt takeaway til kvelds. Slapp heldigvis unna med en vennlig advarsel, men jeg synes det bør være måte på hva man skal legge seg opp i hva gjestene gjør. Begynner jo å lure på hvorfor leiligheten er utstyrt med et kjøkken.
Hotellet viste seg fra en rausere side tidligere i kveld da alle gjester ble invitert på cocktailparty i en av barene. Der ble vi tilbudt drinker og diverse fingermat som sushi, kyllingspyd, østers, reker og et raust utvalg av diverse søtsaker. Barna likte best sjokoladefontenen. Til underholdning var det magedans og taffelmusikk. Med denne serveringen ble vi enige om å droppe middagen i dag.
Dessertbuffeten fra hotellets cocktailparty |
Kanskje du må gi de litt driks for å få med deg mat inn på rommene;) M
SvarSlettEnig i at strendene ser veldig innbydende ut:) M
SvarSlettHåper det har blitt litt varmere der nå? Skal nemlig til Aqaba nå på lørdag og bekymrer oss litt for været.
SvarSlett