mandag 20. februar 2012

Lunsj på Aqaba View

Jeg hadde forstått det slik at det skulle være bra med serveringssteder på byens offentlige strand, så jeg foreslo å spise lunsjen der. Men de stedene vi fant da vi kom dit så heller lite innbydende ut. I stedet gikk vi inn på Aqaba View, som ligger like ved siden av den store flaggstangen ved enden av stranden.

Mango, jordbær- og guavajuice
Vi fant plass på takterrassen, men trakk etterhvert innendørs da sola ble borte og vinden frisknet til. Utsikten over Eilat på den israelske siden var nok bedre enn utsikten over Aqaba, som forsvant bak nærmeste bygning. Servicen på dette stedet var mildt sagt elendig. De rotet til bestillingene, glemte både juicen og maten til Brage, og gudene vet hvor lang tid det tok før maten kom.

Det begynte bra, med mango-, jordbær- og guavajuice mens vi ventet på maten. Vi måtte bare vente så forbasket lenge. Det var Ina og jeg som fikk mat først, shish kebab og kyllingkebab, og denne maten smakte riktig godt. De som hadde bestilt pizza hadde større problemer med å forstå hvorfor de måtte vente så lenge på mat som hadde blitt kald. Sandwich'en som stakkers Brage hadde bestilt, og som kom etter at alle andre hadde spist ferdig, viste seg å være et pitabrød fylt med kjøtt. Far syntes det var godt, men Brages smak har ikke omfavnet dette enda.

Vår del av regningen kom på 28 JD. Tips fikk de ikke.

1 kommentar:

  1. LOL, for en service.. stakkars Brage;) Hadde ikke gitt driks der nei!! M

    SvarSlett

 
Blogglisten