onsdag 22. februar 2012

Slaraffen på stranden

Tid: 21.februar 2012, kl 22:30
Sted: Hotellet

Denne dagen hadde vi ingen andre planer enn å ta det med ro på hotellets strand. Været har blitt varmere, så det var en egnet dag for stranden. Det var en litt kald vind fra nord, men stranden ligger i le for hotellet så vi merket lite til den. Vi fant oss solsenger nær vannet på den østre enden av stranden, hvor vi hadde hørt at bunnen var best. Sanden på stranden er ekstremt finkornet, nesten som sement, trolig fraktet hit fra ørkenen (nabohotellet hadde en annen farge på sanden). I fjæra er det som så ofte ellers grovere sand og småstein, men et par meter lenger ute var det fin sandbunn. Stranden er veldig langrunn, så man må regne med å vasse litt. Temperaturen i vannet var i følge oppslaget 22 grader, så det tok litt tid å overbevise barna om at det var bedre å bade her enn i det 29 grader varme bassenget.

Lunsj ble også inntatt på strandkafeen Al Shatt. Menyen besto av globale bestselgere som pizza, pasta, salater, burgere og sandwicher. Lite lokalt preg på maten her. Jeg fikk likevel smake noe nytt i dag, palmettosalat, laget av en palmefrukt. Smaken på frukten kan minne litt artisjokk, men litt mildere. Prisen på maten var omtrent det dobbelte av hva man får utenfor hotellet.


Slaraffen på stranden
Siden det er frisør på hotellet benyttet vi anledningen til å få Brage klippet. Prisen for klippen kom på 10 JD, altså en tredel av hva det hadde kostet hjemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten