onsdag 6. juli 2016

Middag på Al Postiglione

Et biffstykke med mørk saus og noen salatblader i forgrunnen.
Biff med balsamicosaus.

Hver gang vi har gått langs Via Santa Margherita, har vi vært fristet til å gå inn på Al Postiglione, som ligger et par trappetrinn ned fra veien. Det stedet ser rett og slett mer innbydende ut enn de fleste andre spisesteder. Denne gangen lot vi det skje.

 

Ina gikk nok en gang for en roastbiff, og denne gangen var den rosa inni. Som tilbehør bestilte hun pommes frittes og tomatsalat. Tomatsalaten var rett og slett tomatskiver, nok til oss begge. Jeg bestilte en biff med balsamicosaus. Stort kjøttstykke med litt trevlete kjøtt, men ellers veldig godt. Særlig sausen. Som tilbehør hadde jeg stekte poteter i stedet for den vanlige pommes frittes'en. Man sier at hovedretten kommer uten tilbehør, men det følger alltids med noe salat for syns skyld. Brage og Ylva hadde hver sin tortellini, med henholdsvis tomat- og kjøttsaus.

 

Inkludert en halv liter rødvin, kaffe og et par brus på glassflasker(!), kom prisen på 95 euro. Ganske dyrt, med tanke på at vi bare spiste en rett, men vi kjente da også forskjell i smaken. Ekstra kudos for de beste engelsktalene kelnerne vi har møtt hittil.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten