søndag 3. juli 2016

Middag på Food Mami

Et stort fat med ris, blåskjell og kreps dandert i en sirkel.
Risotto på utstilling, men ikke på menyen.

Den første hele dagen i Italia hadde gått til å være på sykehus i stedet for å ligge på stranden. Nokså slitne og sultne denne dagen valgte vi nok en gang å spise i nærheten. Men Ina, som hadde passet på Ask mens jeg badet sammen med Brage og Ylva, hadde et sterkt behov for å endelig se havet, etter å ha vært her i over et døgn. Dermed gikk vi for å se hva som fantes av spisesteder langs strandpromenaden.

Det første vi fant som ikke var en ren snackbar var Food Mami, hvor de var i ferd med å frese sjømat ved inngangen for å friste de forbipasserende. Sånn sett virket det litt merkelig at de hadde strøket risotto fra menyen denne dagen.

Ylva gikk denne gangen for pizza margherita, mens Brage tok steget lenger med en pizza vienneze, altså med pølsebiter. Jeg valgte en lasagne fra primi-menyen, og Ina gikk for grillet scampi. Ina var svært fornøyd med sin scampi (som egentlig liknet mest på reker), og ingen andre klaget på maten heller, skjønt den var vel heller på det jevne. Her, som så mange andre steder, kommer man lenger med tysk enn med engelsk. Jeg burde prøve å friske opp skoletysken snart.

Måltidet skylte vi ned med to øl og to brus, og med det kom regningen på 64 euro. Fortsatt ganske rimelige middager her altså.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten