søndag 3. juli 2016

Middag på All Anguilla

Jeg syntes ikke maten helt hadde innfridd forventningene hittil, så denne gangen tok jeg Trip Advisor til hjelp for å finne et sted å spise. Den tok oss til en bortgjemt gate bak kirken og en restaurant med navn All Anguilla. I likhet med de fleste andre restauranter her er dette en fiskerestaurant, men her dominerer fisk enda mer på menyen enn ellers.

Tynne fiskeskiver og en skål med en gul saus.
Carpaccio av havabbor.

 

Ylva ville også spise forrett i dag, og gikk for sin mors favoritt, caprese. Ina dristet seg denne gangen til en tunfisk tartar, noe som viste seg å være et klokt og velsmakende valg, servert med en god saus. Jeg valgte en carpaccio av havabbor. Tynne, rå fiskeskiver med en saus av olivenolje og sitron. Også dette var et velsmakende, nytt bekjentskap.

En burger av rød, rå tunfisk og en skål med mørk saus, servert på en sort plate.
Tunfisk tartar.

 

Brage droppet forretten og gikk rett på lasagne, noe som også var Ylva sin hovedrett. Begge var fornøyde med denne, og de ble gode og mette. Ina og jeg gikk sammen om en risotto med sjømat. Denne var rett og slett nydelig, noe også Ask var enig i.

Til å drikke delte vi voksne en halv liter prosecco, mens barna fikk hver sin brus. Regningen kom på 121 euro, noe som er det suverent dyreste måltidet så langt, særlig med tanke på at vi ikke har bestilt mer enn vi pleier. Men prisen gjenspeiles heldigvis i smaken. Servicen var også god, til tross for at engelskkunnskapene her fortsatt ligger på et gjennomsnittlig nivå.

 

En rett med risotto og et glass med prosecco i bakgrunnen.
Risotto og prosecco.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten